Θωρακίζει την άμυνα ο Στραματσιόνι

Η μεγάλη δύναμη του Ολυμπιακού είναι η ταχύτητα στην επιθετική του γραμμή και δη στα άκρα. Ο Αντρέα Στραματσιόνι μελέτησε τον προσεχή αντίπαλο του Παναθηναϊκού και κατέληξε στην τακτική που θα ακολουθήσει…

Με ενισχυμένα άκρα, πειθαρχία και αλληλοβοήθειες σε όλα τα πλάτη και μήκη του γηπέδου, ο Ιταλός τεχνικός σκοπεύει να περιορίσει το χώρο δράσης των γρήγορων ακραίων που διαθέτουν οι «ερυθρόλευκοι» και να μην επιτρέψει στους αντίπαλους παίκτες να έχουν την κατοχή της μπάλας για πολλή ώρα.

Ο Στραματσιόνι σκοπεύει να θωρακίσει αμυντικά τον Παναθηναϊκό, με τα μέσα που διαθέτει βέβαια και να χτυπήσει τον Ολυμπιακό εκεί που πονάει, δηλαδή στο κέντρο της άμυνάς του. Βασικός στόχος του Ιταλού θα είναι να μη δεχθεί γκολ η ομάδα του, διότι σε αυτήν την περίπτωση, η κατάσταση που θα διαμορφωθεί θα είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Για την ενδεκάδα υπάρχει ένας «μπούσουλας», ωστόσο είναι πολύ νωρίς για προβλέψεις, καθώς παραμένουν ανοιχτά πάνω από τρία μέτωπα. Θέση διεκδικεί ο Ντάνιελ Πράνιτς, ενώ ο Στραματσιόνι αναμένει την επιστροφή όλων των διεθνών παικτών, ώστε να διαπιστώσει σε ποια κατάσταση βρίσκονται.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα