Ισόπαλο (2-2) το Εργοτέλης – Βέροια!

Πολύ σκληρό καρύδι αποδεικνύεται η ομάδα της Βέροιας, η οποία απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) από τον Εργοτέλη και παρέμεινε στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Η «βασίλισσα της Ημαθίας» βρέθηκε δύο φορές να κυνηγά το σκορ, αλλά ισάριθμες ισοφάρισε, με αποτέλεσμα να αποκομίσει και από το συγκεκριμένο παιχνίδι βαθμολογικό όφελος.

Το σκορ άνοιξαν οι Κρητικοί, στο 13ο λεπτό, με τον Χαλκιαδάκη. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 17’, με τον Καλτσά. Στο 38’, ο Γιουσούφ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Εργοτέλη, με 2-1 και στο 61’, η Βέροια, με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Μπεν, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιώργος Λιαχούδης, με βοηθούς τους Αλέξανδρο Γρέβενη και Κυριάκο Μερκενίδη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Χαντί, Λυκογιάννης, Τζανακάκης για τους γηπεδούχους και οι Αμαραντίδης, Μπαργκάν για τους φιλοξενούμενους.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Τσέρνι, Τζανακάκης, Μεγί, Γιοβάνοβιτς, Λυκογιάννης, Μπογκντανόφ, Γκέντζογλου, Χαντί (72’ Βλαχοδήμος), Χαλκιαδάκης, Γιουσούφ, Νόσκοβιτς (78’ Παμλίδης)
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Αραγόνες, Αμαραντίδης, Καλί, Μπατιόν, Κάταλα, Μπαλάφας (41’ Γεωργιάδης), Ντουμίτρου, Μοχάμεντ (81’ Βεργώνης), Καλτσάς, Κάμπορα (54’ Μπάργκαν)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα