Κάλεσμα Καμμένου σε Μελά να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα του

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στους Ανεξάρτητους Έλληνες μετά τα όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Μελάς και τη διαφοροποιησή του από τη γραμμή του κόμματος αναφορικά με την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας την Πέμπτη στα Παραπολιτικά fm, ζήτησε από τον Πειραιώτη βουλευτή του να παραιτηθεί και να παραδώσει την έδρα του.

Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα τον πρόσφατα παραιτηθέντα βουλευτή της Ν.Δ., Ανδρέα Ψυχάρη λέγοντας: «Εγώ με έναν άνθρωπο που έχω συγκρουστεί πολλές φορές με τον Ανδρέα Ψυχάρη έχουμε τεράστιες διαφορές.

Είχε πολύ πιο έντιμη στάση από άλλους. Διαφώνησε και παράδωσε την έδρα του. Αν κάποιος για 2.500 χιλιάδες πουλάει τις αρχές και τις ιδέες του τότε σηκώνω τα χέρια ψηλά».

“Πιέζεται από τους δημοσιογράφους”

Και συνέχισε: «Εμάς άλλα μας έχει πει ο Μελάς στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι πιέζεται και από τους δημοσιογράφους. Αυτός θα αποφασίσει τι θέλει να κάνει. ‘Εχουμε συνεδριο την Κυριακή. Οι ΑΝΕΛ δεν θα αλλάξουμε θέση. έχουμε σταθερές θέσεις και σταθερή πορεία».

Ο κ. Καμμένος μάλιστα απήθυνε κάλεσμα και στους βουλευτές που έφυγαν απο τους ΑΝΕΛ να το σκεφτούν. «Δεν εχουν δικαίωμα με την ψήφο τους να πανε δίπλα στην κυβέρνηση των Μνημονίων. Η να μην ψηφίσουν, ή να παραιτηθούν». Είπε επίσης ότι «Αν κάποιος από τους ΑΝΕΛ παραβιάσει την απόφαση δεν εχει θέση στους ΑΝΕΛ.

“Επέλεξαν να γίνουν βρώμικα μαξιλάρια”

Επίσης ο Πάνος Καμμένος μέσω twitter έκανε λόγο για «βρώμικα μαξιλάρια» και σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τους δώσαμε την ευκαιρία, οι πολίτες τους εκλέξατε Βουλευτές και αυτοί επέλεξαν να γίνουν βρώμικα μαξιλάρια… ΝΤΡΟΠΗ».

Τι απαντά ο Μελάς

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει για πρόεδρο της Δημοκρατίας άφησε από την πλευρά του,  μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτης Μελάς.

«Είμαι 50-50 για να ψηφίσω» είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας πως «πάνω από τα κόμματα και τα πρόσωπα βάζει το καλό του ελληνικού λαού».

Επιτέθηκε ταυτόχρονα στον πρόεδρο του κόμματός του, Πάνου Καμμένου ο οποίος έκανε λόγο για «αποκεφαλισμό» του βουλευτή, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη την άποψη του.

Παράλληλα, δήλωσε πως εάν τελικά διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ, δεν θα παραδώσει την έδρα του.

«Εγώ πήρα τις ψήφους στον Πειραιά, γιατί να δώσω την έδρα» διερωτήθηκε.

Τέλος δήλωσε ότι θα συνεργαζόταν και με το ΣΥΡΙΖΑ για το καλό του ελληνικού λαού.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα