Κάποιοι θυμήθηκαν την εξεταστική για το μνημόνιο!

 Μπορεί ο Νίκος Ανδρουλάκης να άφησε στην διακριτική ευχέρεια του πρωθυπουργού το ποιους θα βάλει στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος του, όμως οι εξελίξεις φαίνεται πως ενόχλησαν κάποιους στοχοποιώντας επί της ουσίας την κυβέρνηση.

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ σε συνέντευξή του δεν έθεσε θέμα υποψηφιότητας του Φαήλου Κρανιδιώτη για την Ευρωβουλή, κάτι που είχε τεθεί από στελέχη του ΠΑΣΟΚ τις προηγούμενες ημέρες, λέγοντας: «Άλλο το ευρωψηφοδέλτιο κάθε κόμματος κι άλλο η κυβέρνηση». Μόνο που η υποψηφιότητα αυτή είχε ήδη αποσυρθεί.

Βέβαια το γνωστό σάιτ antinews.gr που σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει στον κ. Κρανιδιώτη, επέλεξε να χτυπήσει τον Βαγγέλη Βενιζέλο στήνοντας μάλιστα και εξεταστική επιτροπή για το μνημόνιο.
Με τίτλο «Ε, όχι να προκαλεί και το ΠΑΣΟΚ» και υπότιτλο «Η συνεργασια Βενιζέλου – Μπαλτάκου, οι συνεργάτες του Άκη και η ξεχασμένη Εξεταστική Επιτροπή» το άρθρο προσπαθεί να στηρίξει το Μέγαρο Μαξίμου αλλά πετυχαίνει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα καθώς επιχειρεί να συνδέσει τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ με τον Τάκη Μπαλτάκο με μόνο επιχείρημα ότι κυβερνητικά συνεργάζονταν! Υποννοεί δηλαδή πως ο Βαγγέλης Βενιζέλος έπρεπε να μην συνεργάζεται με τον γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου ζημιώνοντας την κυβέρνηση.
Οι ακροβασίες όμως συνεχίζονται και παρακάτω: ταυτίζει τις ακροδεξιές ρητορικές με «τον πατριωτισμό και όσους υποστηρίζουν τις εθνικές θέσεις». Μάλιστα προειδοποιεί πως το ΠΑΣΟΚ θα είχε σοβαρό πρόβλημα αν «ανοίξει η ΝΔ το στόμα της, που δεν το κάνει θα μπορούσε να πει πολλά…». Με άλλα λόγια κατηγορεί το Μέγαρο Μαξίμου ότι καλύπτει το ΠΑΣΟΚ!

Διερωτάται μάλιστα «μήπως ήρθε η ώρα για εξεταστική για το πως φθάσαμε στο μνημόνιο;» σενάριο που ο πρωθυπουργός έχει απορρίψει!
«Μην το τραβήξουμε, λοιπόν, γιατί δεν συμφέρει και κάνει κακό στη δικομματική…Γι’ αυτό ας χαλαρώσουν στο ΠΑΣΟΚ…» καταλήγει το άρθρο προειδοποιώντας στα όρια της… απειλής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα