Κέρδισε, αλλά πάει μπαράζ

Στα μπαράζ του Νοέμβρη θα κριθεί το αν η εθνική μας ομάδα θα δώσει το «παρών» στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014. Η Ελλάδα νίκησε 2-0 το Λιχτενστάιν, για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών, όμως η νίκη της Βοσνίας με τη Λιθουανία την άφησε στη 2η θέση του ομίλου.

Η εθνική μας άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ με τον Σαλπιγγίδη, μόλις στο έβδομο λεπτό, μετά από σέντρα του Χολέμπας. Ο διαιτητής αρνήθηκε καθαρό πέναλτι στο 21’ για τους φιλοξενούμενους, το ματς ήταν κακό σε γενικές γραμμές και οι διεθνείς μας περιορίστηκαν στο να κρατάνε την κατοχή της μπάλας χωρίς να μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις. Τελικώς το δεύτερο γκολ ήρθε στο 81’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη.

ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Χολέμπας, Σιόβας, Κατσουράνης, Βύντρα, Τζιόλης (46’ Σάμαρης), Κονέ, Καραγκούνης, Σαμαράς (69’ Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου (86’ Αθανασιάδης).
ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ (Ρενέ Πάουριτς): Γιέλε, Ντέιβιντ Χάσλερ, Μπούργκμαγιερ, Κάουφμαν, Έρι, Ματίας Κρίστεν (82’ Έρνε), Στόκλασα, Αντρέας Κρίστεν, Νίκολας Χάσλερ (91’ Γιλντίζ), Ποβλερίνο, Βίιζερ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα