Καβγάς: Πώς η ανακοίνωση του γάμου τους έφερε τον οριστικό χωρισμό Καινούργιου-Σταθοκωστόπουλου

 

Και ενώ μετά και την πρόσφατη επανασύνδεσή τους έδειχναν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ, ως «βόμβα» έσκασε στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια η είδηση του χωρισμού τους. Και ενώ η παρουσιάστρια πριν από μέρες με χαρά και συγκίνηση θα εξομολογιόταν σε φίλους της την πρόταση γάμου που της έκανε ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, κανονίζοντας να παντρευτούν μέσα στο καλοκαίρι, τώρα όσοι τη ρωτάνε δεν θέλει να αναφέρει κουβέντα για τις αιτίες του ξαφνικού χωρισμού.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του ΟΚ, άνθρωπος του περιβάλλοντός του αποκαλύπτει πώς: «Προσπάθησαν πολύ και οι δύο, αλλά δεν τα κατάφεραν. Θεώρησαν ότι είναι καλύτερο να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Αυτή τη φορά φαίνεται να είναι οριστικό. Όφειλαν όμως να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους. Εξάλλου η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον δεν έχει τελειώσει και αυτό έκανε τον χωρισμό ακόμα πιο επίπονο».

 

Κατά τα λεγόμενα όμως αυτών που γνωρίζουν εκ των έσω τα προβλήματα που έφεραν την οριστική ρήξη, πρόκειται για ακριβώς τα ίδια που τους οδήγησαν και στον πρώτο χωρισμό το καλοκαίρι. Όπως διαδίδουν οι επαΐοντες, η οικογένεια του επιχειρηματία, αντέδρασε πιο έντονα από κάθε άλλη φορά, στην ανακοίνωση του γιου τους, ότι έχει σκοπό να κλείσει τα αυτιά τους σε εκείνους και να παντρευτεί την αγαπημένη του.

Ο καβγάς που ακολούθησε ήταν έντονος με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, να ζητάει από την παρουσιάστρια να αναβάλλουν για μία ακόμη φορά τον γάμο. Ε δεν ήθελε και πολύ να καταλάβει και η ίδια τα γιατί, αποφασίζοντας όμως να δώσει το οριστικό τέλος.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα