«Καθάρισε» ο Παναιτωλικός

Σε ένα ματς που προκάλεσε την έκδοση δύο ανακοινώσεων από πλευράς φιλοξενούμενων, κατά τη διάρκειά του (!), ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 της Skoda Ξάνθης και ουσιαστικά «καθάρισε» με την υπόθεση παραμονή.

Οι Αγρινιώτες ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο το γεγονός ότι οι Ακρίτες έμειναν από νωρίς με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Κάλβο από το 5ο λεπτό. Ο άσος της Ξάνθης «μονομάχησε» στον αέρα με τον Μύγα και στη συνέχεια φάνηκε να τον χτυπάει, με αποτέλεσμα να δει την απευθείας κόκκινη.

Η «πλάστιγγα» έγειρε από πολύ νωρίς υπέρ του και ο Παναιτωλικός βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 44’. Ο Ανέν έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Μαρτίνες με προβολή προ κενής εστίας έγραψε το τελικό 1-0. Οι Αγρινιώτες είχαν κι άλλες καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος, όμως δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Πέραν των αντιδράσεων με τις ανακοινώσεις, η ήττα αυτή έβαλε την Ξάνθη για τα καλά σε κίνδυνο, όσον αφορά την παραμονή της στην Super League.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπρακάλι, Μπακάκης, Μπικέ, Κούσας, Ανέν, Γοδόι, Σφακιανάκης, Μύγας (71’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μαρτίνες (92’ Πασάς), Καμαρά, Μπούντιμιρ (65’ Μπόγιοβιτς).
SKODA ΞΑΝΘΗ: Κυριακίδης, Μπέρτος, Χοσέμι, Γούτας, Παΐτο, Ντε Γκούζμαν, Φλίσκας (82’ Νάκας), Μαρίν (60’ Τριάδης), Βασιλακάκης (70’ Σολάρι), Κάλβο, Σολτάνι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα