Καμμένος: “Δεν θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας”

Την πεποίθησή του ότι δεν πρόκειται να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος προσήλθε στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση των CDS. Σύμφωνα με τον ίδιο, η έρευνα για τα CDS άνοιξε εκ νέου μετά από τρία χρόνια.

“Σήμερα θα συνεχίσω την κατάθεση με τα αιτήματα δικαστικής συνδρομής, για να ριχθεί επιτέλους φως στο ποιοι πόνταραν στη χρεοκοπία της χώρας και ποιοι κέρδισαν από αυτήν με συνεργούς την τότε πολιτική ηγεσία. Η μία και μόνη εξεταστική που έλεγε κάποτε ο πρωθυπουργός και δεν έκανε ποτέ», είπε ο κ. Καμμένος, υποστηρίζοντας ότι έχουν προκύψει νέα στοιχεία μετά την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Ο κ. Καμμένος ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους και σχετικά με την επικείμενη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. “Δεν πρόκειται να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όσο και αν πιέζουν, όσο και αν εκβιάζουν, όσο και αν προσπαθούν μέσα στον πανικό τους να βρουν “Συμπιλίδηδες”. Τελείωσαν, πάμε σε εκλογές», είπε.
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα