Κανένα θέμα με Σπυρόπουλο, Κουλούρη στον ΠΑΟΚ

Την υποψία πως υπάρχει συντονισμένο σχέδιο, προκειμένου να προκληθεί αναταραχή στην ομάδα, εκδηλώνουν σε προσωπικές τους συζητήσεις οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Αφορμή αποτέλεσμα τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν περί δυσαρέσκειας του Άγγελου Αναστασιάδη για τους Σπυρόπουλο και Κουλούρη. Οι δύο παίκτες αντικαταστάθηκαν από τον προπονητή του «Δικέφαλου του Βορρά» στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και ακολούθως δεν κάθισαν στον πάγκο της ομάδας για το δεύτερο ημίχρονο.

Οι… σεναριογράφοι συμπέραναν πως το έκαναν από… αντίδραση προς τον προπονητή τους και αναφέρθηκαν στην έντονη δυσαρέσκεια του Άγγελου Αναστασιάδη για την κίνηση αυτή. Ωστόσο, από την ΠΑΕ διευκρίνισαν πως δεν υφίσταται κανένα θέμα και πως όλα αυτά γεννήθηκαν στη φαντασία ορισμένων, οι οποίοι επιχειρούν να προσκαλέσουν προβλήματα στην ομάδα.

Μετά το τέλος του περιπετειώδους αγώνα με την Κέρκυρα και τη νίκη στο… +4’, στα αποδυτήρια της ομάδας βρέθηκε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και το τεχνικό τιμ, εκδηλώνοντας την ικανοποίησή του για την προσπάθεια που κατέβαλαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα