Κανένα πρόβλημα στο να βρίσκει ομάδες!

Στην Α’ Σκωτίας και σε ομάδα που συνήθως διεκδικεί ευρωπαϊκό εισιτήριο, στη Χαρτς, θα συνεχίσει όπως όλα δείχνουν την καριέρα του ο Αλέξανδρος Τζιόλης. Ο 31χρονος Έλληνας χαφ, παροπλισμένος εδώ και καιρό από τον ΠΑΟΚ, αλλά πάντα συνεπής στις προπονήσεις του και ενεργός στις υποχρεώσεις στην Εθνική μας ομάδα, αλλάζει μία ακόμη φορά ομάδα και χώρα και αυτό είναι εντυπωσιακό.

Ο Τζιόλης πήγε στον Πανιώνιο το 2002 προερχόμενος από τον Απόλλωνα Λιτοχωρίου και από το 2005 κι έπειτα ξεκίνησαν οι πολλές μετακινήσεις. Στον Παναθηναϊκό είχε την ευκαιρία να παίξει στο Chmapions League και να τον δουν στο εξωτερικό με αποτέλεσμα να πάρει μετεγγραφές (κανονικές και ως δανεικός) στις εξής ομάδες: Βέρντερ Βρέμης, Σιένα, Ρασίνγκ Σανταντέρ, Μονακό, ΑΠΟΕΛ μέχρι που το 2014 αγωνίστηκε και στην Τουρκία με την Καϊσερισπόρ.

Από το 2014 ανήκει στο ΠΑΟΚ, αλλά φέτος έπαιξε μόνο 20 λεπτά με τον Άγιαξ και μετά τέλος. Πέρσι αγωνίστηκε σε 46 παιχνίδια και η φετινή του απραξία μάλλον δικαιολογείται από το γεγονός ότι στο «Δικέφαλο του βορρά» υπάρχει υπεραφθονία στα χαφ.

Μετά τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία, την Κύπρο και την Τουρκία, τώρα και η Σκωτία για τον 31χρονο μέσο που σίγουρα θα έχει πολλές ιστορίες να λέει, αφού πριν καν κλείσει τα 32 του πλησιάζει τις 500 επίσημες συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα