Καπίνο: «Στόχος μας να πάρουμε την πρόκριση»

Στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας θα κριθεί, σύμφωνα με τον διεθνή τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Στέφανο Καπίνο, η πρόκριση της Ελλάδας στην επόμενη φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Ο νεαρός πορτιέρο παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πράσινη», τονίζοντας τα εξής:
«Το έργο μας δεν είναι εύκολο. Μπορεί στον όμιλο να μην υπάρχει το μεγάλο όνομα, όμως και οι τρεις αντίπαλοι είναι πολύ επικίνδυνοι και πολύ καλές ομάδες. Στόχος μας είναι να παλέψουμε, να δείξουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο και να πάρουμε την πρόκριση για τους “16”, κάτι που θα αποτελέσει τεράστια επιτυχία. Πιστεύω ότι μπορούν να επαναληφθούν τα θαύματα, ναι. Έχουμε δουλέψει στην προετοιμασία και τα φιλικά για να πετύχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, ξεκινώντας από την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αυτή η ομάδα μπορεί να στηριχθεί στην αμυντική λειτουργία και αυτό θα είναι το μεγάλο μας όπλο. Άλλωστε, θεωρώ μεν ότι η επίθεση είναι απαραίτητη, αλλά η άμυνα είναι αυτή που σε κρατάει σε αυτό το επίπεδο, για να κάνεις το βήμα παραπάνω.

Μετά τη φετινή σεζόν είναι αλήθεια ότι οι προσδοκίες στον Παναθηναϊκό έχουν ανέβει πολύ, παρότι ακόμα υπάρχουν αρκετά προβλήματα στην ομάδα. Οφείλουμε να είμαστε συγκρατημένοι εν όψει της επόμενης σεζόν. Αυτό είναι το στοίχημα. Χρειάζονται σταθερά βήματα. Είμαι, πάντως, αισιόδοξος για ακόμη καλύτερη συνέχεια.

Θεωρώ ότι πολύ σύντομα πολλοί συμπαίκτες μου θα περάσουν το κατώφλι της Εθνικής. Κάνουμε πολύ καλή δουλειά στον σύλλογο, άλλωστε. Παίκτες όπως ο Καρέλης που βρέθηκε στην προεπιλογή, ο Κουτρουμπής και πολλοί ακόμα – δεν χρειάζεται να αναφέρω ονόματα – θα αποτελέσουν μέλη της Εθνικής σύντομα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα