«Καραμανλικοί και άλλοι βουλευτές θα στηρίξουν την κυβέρνηση”

Ο Πάνος Καμμένος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο βουλευτές της Ν.Δ. να στηρίξουν την κυβέρνηση και να ψηφίσουν νομοσχέδια ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι η κυβερνητική πλειοψηφία είναι «αρκετά ισχυρή» 

«Μιλώ με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Ξέρω πρόσωπα και πιστεύω ότι υπάρχουν πολλές μονάδες από βουλευτές συνειδητοποιημένοι οι οποίοι, πχ αν αύριο το πρωί εκλεγεί στη Νέα Δημοκρατία ο Άδωνις Γεωργιάδης ως αρχηγός δεν θα μπορέσουν να κάτσουν με τον υβριστή του Καραμανλή στο ίδιο κόμμα. Θα δημιουργηθούν πιθανώς νέα κόμματα ή πιθανώς στους Ανεξάρτητους Έλληνες μπορεί να έρθουν ως συνεργαζόμενοι ή και μόνοι τους» ανέφερε ο κ. Καμμένος μιλώντας στην εκπομπή του MEGA.

«Στη Νέα Δημοκρατία υπάρχουν εξαιρετικές μονάδες βουλευτών οι οποίοι βλέπουν πλέον ότι με αυτή την αντιπαράθεση που έχει δημιουργηθεί δεν μπορεί την επόμενη μέρα να μην στηρίξουν ένα μνημόνιο και μία συμφωνία την οποία ψήφισαν».

«Είναι παράλογο η Νέα Δημοκρατία και εκείνοι που αποφάσισαν να ψηφίσουν μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, να έρθουν τώρα και στο όνομα της αντιπολιτεύσεως να ρισκάρουν να ρίξουν μία κυβέρνηση η οποία αποτελεί την μόνη πορεία μέσα στην Ευρώπη».

Ο κ. Καμμένος εκτίμησε πως η Νέα Δημοκρατία δεν θα καταφέρει να κάνει εσωκομματικές εκλογές στις 13 Δεκέμβρη και τόνισε πως Ο Αντ. Σαμαράς έχει φτιάξει με τα παρακλάδια του Γεωργιάδη και Βορίδη μια κατάσταση που θα προκαλέσει διάσπαση και εκείνος θα πάρει ένα κομμάτι ώστε να φτιάξει ένα άλλο κόμμα.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε πως ο Ευ. Μεϊμαράκης έχει το προβάδισμα και προσπαθούν αυτό να το ανατρέψουν ορισμένοι ενός της ΝΔ. Αναφερόμενος στην αποχώρηση Νικολόπουλου είπε πως εάν ο συνεργαζόμενος με τους ΑΝΕΛ βουλευτής είχε ενταχθεί στο κυβερνητικό σχήμα δεν θα είχε διαφωνήσει αλλά θα είχε ψηφίσει τα προαπατούμενα.

Για την ρωσοτουρκική κρίση

Σε ότι αφορά την Ρωσοτουρκική κρίση ο κ. Καμμένος τόνισε πως «οι Τούρκοι ήξεραν τι έκαναν όταν έριχναν το ρωσικό βομβαρδιστικό. Αλλά το χειρότερο είναι ότι μετά, Γκρίζοι Λύκοι σκότωσαν έναν αιχμάλωτο. Είναι ξεκάθαρο πως στην περιοχή η Τουρκία κάνει λαθρεμπόριο πετρελαίου και ναρκωτικών. Έχει δίκιο για αυτά που λέει ο Πούτιν για τον Ερντογαν και τον γιό του. Τα γράφουν και μεγάλες εφημερίδες του εξωτερικού. Δεν παίρνουμε θέση υπέρ της Ρωσίας. Παίρνουμε θέση υπέρ της αλήθειας» και πρόσθεσε: «Η Τουρκία ισλαμοποιείται. Έχει γεμίσει μπούργκες. Δεν πρόκειται η Τουρκία να συνταχθεί στην συμμαχία κατά του ISIS».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα