Κατσουράνης: «Πρώτα θα μιλήσω με τον ΠΑΟΚ»

Τον πρώτο λόγο έχει ο ΠΑΟΚ αναφορικά το μέλλον του όπως δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης στο περιθώριο της βράβευσής του ως MVP της 18ης αγωνιστικής.

Ο Έλληνας αμυντικός χαφ που έχει δει το όνομά του να φιγουράρει στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ έδωσε τον πρώτο λόγο στη νυν ομάδα του ενώ τόνισε πως οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν με τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον αγώνα με τον Ηρακλή: «Το καλό είναι ότι κερδίσαμε, μακάρι στη συνεχεια να έρθουν πιο καθαρές και πιο εύκολες νίκες».

Για τις εμφανίσεις του ΠΑΟΚ μέσα στο 2014: «Θέλουμε λίγο χρόνο, το καλό είναι ότι παρά το γεγονός ότι δεν παίξαμε και τόσο καλά στα δύο παιχνίδια κερδίσαμε. Δείξαμε χαρακτήρα νικητή, σιγά-σιγά θα έρθουν και οι καλές εμφανίσεις και οι καλές νίκες».

Για το εάν τον άφησε ικανοποιημένο η παρουσία του ΠΑΟΚ στα ματς με Ξάνθη και Ηρακλή: «Σε αυτά τα δύο παιχνίδια όχι, σε γενικές γραμμές στον πρώτο γύρο ήταν αρκετή καλή ομάδα και έχει μεγάλα περιθώρια βελτίωσης».

Για τους αγώνες με την Μπενφίκα και εάν τα ματς που ακολουθούν θα έχουν χαρακτήρα παιχνιδιών προετοιμασίας: «Παιχνίδια προετοιμασίας δεν δίνουμε τώρα, δώσαμε το καλοκαίρι. Είναι αργά αυτό το ματς. Μεγάλο φαβορί είναι η Μπενφίκα, κάναμε λάθος με την Άλκμααρ, θα μπορούσαμε να έχουμε πιο βατό αντίπαλο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ούτε και τώρα δεν μπορούμε να περάσουμε. Απλά παίζουμε με μία καλή ομάδα που έχει τον ίδιο προπονητή για πολλά χρόνια».

Για το εάν οι παίκτες του ΠΑΟΚ θέλουν να πάρουν εκδίκηση από τον Παναιτωλικό για την ήττα στον πρώτο γύρο: «Μεγάλα παιδιά είμαστε, δεν παίζουμε σε σχολικό πρωτάθλημα για να το βλέπουμε έτσι. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Για το μέλλον του αφού το καλοκαίρι ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ: «Δεν έγινε κάποια συζήτηση ακόμη, θα γίνει όταν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος. Όπως έκανα πάντα στις ομάδες που ήμουν έτσι και τώρα θα τιμήσω τον ΠΑΟΚ, την ομάδα που με πληρώνει και θα έχει τον πρώτο λόγο. Πρώτα θα συζητήσω με τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα