«Σκοταδισμός από την ΕΣΗΕΑ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα όρια της αντισυνταγματικότητας αγγίζει η απόφαση της ΕΣΗΕΑ να κηρύξει 24ωρη απεργία, όπως δήλωσε στην εκπομπή της ΝΕΤ «ΝΕΤ στα γεγονότα», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

Μάλιστα, τόνισε πως «η ΕΣΗΕΑ προσπαθεί να επιβάλει μπλακ άουτ στις διεθνείς πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού», ενώ πρόσθεσε ότι «αυτό είναι ο ορισμός του σκοταδισμού».

«Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ βρίσκονται σε καλύτερη θέση από τους περισσότερους εργαζόμενους της κρατικής τηλεόρασης, και θα ήθελα να το σκέφτονται αυτό», υπογράμμισε ο κ. Κεδίκογλου και συμπλήρωσε: «Σε απάντηση για την καταβολή των δεδουλευμένων, η ΕΣΗΕΑ απάντησε με απεργία».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή:

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέδωσε και ανακοίνωση σχετικά με την επιχειρούμενη απόπειρα της ΕΣΗΕΑ για μπλακ άουτ της ΕΡΤ κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Κίνα, στην οποία αναφέρει τα εξής:

«Οι κουτοπονηριές της διοίκησης της ΕΣΗΕΑ δεν μπορούν να κρύψουν την προσπάθειά της να επιβάλλει και πάλι “σκοτάδι” στις διεθνείς κινήσεις του Πρωθυπουργού.

Μετά τις περιπτώσεις της Γερμανίδας Καγκελαρίου  κ. Μέρκελ και του Γάλλου Προέδρου κ. Ολάντ, απειλούν με συσκότιση και την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Κίνα.

Για άλλη μια φορά θέλουν να πλήξουν την εικόνα της χώρας προκειμένου να εξυπηρετήσουν μικροκομματικά συμφέροντα.

Δεν θα τους το επιτρέψουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα