Κινδυνεύει να χάσει – και – τον Σίλντενφελντ!

Σοβαρό κίνδυνο να χάσει και τον Γκόρντον Σίλντενφελντ αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, καθώς ο Κροάτης αμυντικός απασχολεί σοβαρά την γαλλική Μπορντό, η οποία ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στην Ντιναμό Μόσχας για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με αναφορές στη Γαλλία, η διοίκηση της Μπορντό επιθυμεί να εξαγοράσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή από τους Ρώσους και να συμφωνήσει από τώρα με τον παίκτη, ενόψει καλοκαιριού. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του δεν έχει αντιδράσει, καθώς η είδηση για το ενδιαφέρον της Μπορντό έπεσε σαν βόμβα στα γραφεία του συλλόγου. Οι «πράσινοι» έχουν σκοπό να προτείνουν τριετές συμβόλαιο στον Κροάτη στόπερ, αλλά πλέον θα πρέπει να επισπεύσουν τις διαδικασίες, ενώ θα έχουν να ανταγωνιστούν και την πρόταση των «Γιρονδίνων».

Το δέλεαρ για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα, πολύ δε περισσότερο σε μία ομάδα που διεκδικεί την έξοδό της στο Champions League, είναι αρκετά μεγάλο και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Ο Κροάτης θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι, αλλά η επόμενη μέρα θα εξαρτηθεί από τις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα