«Κινείται σε άλλο επίπεδο κόσμου»

«Δεν θέλω να πω τίποτα για αυτό το άτομο, δεν αξίζει τον κόπο. Λυπάμαι αλλά δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το άτομο», δήλωσε πρόσφατα σε μια συνέντεξή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Ζοσέ Μουρίνιο. Όπως ήταν εμφανές οι σχέσεις των δύο ανδρών πέρασε από μια κρίση και ενδεχομένως ακόμα και σήμερα να είναι «ψυχρές».

Το «γιατί» το ξέρουν οι δύο Πορτογάλοι καλύτερα από τον καθένα.

Ωστόσο, αυτό το γεγονός δεν εμπόδισε τον Ζοσέ Μουρίνιο να αποθεώσει τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης τόσο για τον επαγγελματισμό του όσο και για την αγωνιστική του αξία.

«Δεν γνωρίζω κανέναν καλύτερο επαγγελματία από εκείνον. Η παρουσία μου σε μία ομάδα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να μου συμβεί. Συμφωνώ (με τον Αντσελότι), είναι σε άλλο επίπεδο ο Ρονάλντο», τόνισε ο 50χρονος κόουτς και συμπλήρωσε αυτό που ξέρουν οι περισσότεροι: «Ανάμεσα σε έναν προπονητή κι έναν παίκτη μπορεί να υπάρξουν διαφορές μια δεδομένη στιγμή, αλλά αυτές έμειναν εκεί και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ο Κριστιάνο κινείται σε επίπεδο ενός άλλου κόσμου».

Με αυτόν τον τρόπο, ο τεχνικός της Τσέλσι ίσως βρήκε και την κατάλληλη συγκυρία ώστε να «θάξει» το τσεκούρι του πολέμου με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, γνωρίζοντας ότι δεν είναι και η καλύτερη τακτική να μην έχει καλές σχέσεις με έναν ποδοσφαιριστή που συνυπήρξε για τρία χρόνια στον ίδιο σύλλογο και εκτός των άλλων είναι και συμπατριώτης του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα