Κλείνει Ουίλσον και Ελάντερ ο Παναθηναϊκός! (video)

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σκωτσέζου Ντάνι Ουίλσον, αλλά και του Σουηδού Φίλιπ Ελάντερ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, όπως επιβεβαιώνουν πηγές τόσο από την ομάδα της Αθήνας, όσο και από την πλευρά των δύο ποδοσφαιριστών.

Ο προγραμματισμός του «τριφυλλιού» περιλαμβάνει την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας με δύο παίκτες, μετά και την απόφαση του Γκόρντον Σίλντενφελντ να συνεχίσει την καριέρα του στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, επιστρέφοντας στην πατρίδα του την Κροατία.

Ο Ντάνι Ουίλσον, το συμβόλαιο του οποίου λήγει στη Χαρτς, μίλησε στον Τύπο της χώρας του επιβεβαιώνοντας πως βρίσκεται μία ανάσα από τη συμφωνία με τους «πράσινους». Χαρακτηριστικά δήλωσε:
«Ναι, είναι πιθανό να πάω στον Παναθηναϊκό, θα δούμε. Ήταν μεγάλη απόφαση, αλλά δεν είναι μια απόφαση για την οποία μετανιώνω με τους πανηγυρισμούς σήμερα. Πάντα θα έχω σπουδαίες αναμνήσεις, όπως και αναμνήσεις που δεν είναι τόσο μεγάλες. Οι πανηγυρισμοί τα κάνουν όλα να αξίζουν.

Πήρα την απόφαση να φύγω για τη βελτίωση της καριέρας μου και είναι κάτι το οποίο στηρίζω. Η Χαρτς θα συνεχίσει και χωρίς εμένα και για μένα αυτό είναι κάτι που προσδοκώ». Δεν ξέρω τι θα συμβεί. Υπάρχουν ευκαιρίες στο εξωτερικό, αλλά θα περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί. Δεν θα βιαστώ. Ξέρω ότι έχει ακουστεί το όνομά μου για τη Σέλτικ, αλλά αυτό δεν βγήκε από μένα».

Από την πλευρά του Ελάντερ, την είδηση της αποχώρησης του αμυντικού της Μάλμε επιβεβαίωσε ο προπονητής της σουηδικής ομάδας, Άγκε Χαρέιντε, λέγοντας πως ο υψηλόσωμος στόπερ θα φύγει. Ο ίδιος πάντως, δήλωσε απογοητευμένος που τον έχει παραγκωνίσει ο προπονητής του στα τελευταία ματς και άφησε να εννοηθεί ότι τις επόμενες μέρες θα καθίσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Δεν είναι διασκεδαστικό, πάντα θέλεις να παίζεις. Αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Σίγουρα η κατάσταση έχει επηρεάσει τον προπονητή και τον καταλαβαίνω. Έχω συμβόλαιο, όμως, μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου και θέλω να αγωνίζομαι. Δεν έχω συζητήσει με καμία ομάδα και δεν έχω να αποφασίσω κάτι».

helandre slide

Από τον Παναθηναϊκό εκφράζεται η πλήρης ικανοποίηση για τις κινήσεις των Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολου, οι οποίοι κινούνται αθόρυβα, διακριτικά και το σημαντικότερο, οι ενέργειές τους εμπεριέχουν ουσία, η οποία θα αποτυπωθεί με τις μεταγραφές που θα γίνουν. Τα δύο στελέχη της «πράσινης» διοίκησης θα συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο και βέβαια, σε γραμμή προτεραιότητας βρίσκονται οι υποθέσεις των δύο στόπερ, οι οποίες είναι πολύ πιθανόν να έχουν αίσιο τέλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα