Κλοντ Πιέλ ο καλύτερος και ο ακριβότερος!

Τη μία περίπτωση μετά την άλλη εξετάζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ για το  ποιος θα αναλάβει τον  πάγκο της ομάδας και από την ώρα που προτάθηκε ο Κλοντ Πιέλ, όλες οι σκέψεις στρέφονται γύρω από αυτόν.

Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν πως είναι η ιδανικότερη επιλογή, όμως υπάρχει το οικονομικό στη μέση, καθώς ο Γάλλος προπονητής με το εξαιρετικό βιογραφικό είναι ακριβός. Ο Πιέλ έχει πανηγυρίσει μόνο ένα πρωτάθλημα στην προπονητική του καριέρα, αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι διότι πάντα δούλευε σε ομάδες κατά το διάστημα υπεροχής άλλων συλλόγων στο γαλλικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, ουδέποτε απολύθηκε, πάντα εξαντλούσε το συμβόλαιό του, λόγω της καλής του δουλειάς, ενώ ποτέ η ομάδες του δεν ολοκλήρωναν τη σεζόν με αρνητικό πρόσημο.

Για παράδειγμα, όταν ανέλαβε τη Νις το 2012, επρόκειτο για μία ομάδα που είχε τερματίσει τέσσερις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Την επόμενη χρονιά τερμάτισε τέταρτη, πίσω από τα «θηρία», την Παρί, τη Λιόν και τη Μαρσέιγ! Την επόμενη σεζόν δυσκολεύτηκε λίγο με τις ευρωπαϊκές και τις εγχώριες διοργανώσεις, αλλά σώθηκε σχετικά εύκολα, ομοίως δεν αντιμετώπισε προβλήματα και την επόμενη χρονιά, ενώ φέτος έβγαλε και πάλι τη Νις στην Ευρώπη!

Όπως και να έχει, μιλάμε για μία δύσκολη διαπραγμάτευση, καθώς ο Πιέλ αναμένεται να έχει πολλές προτάσεις από την πατρίδα του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα