Κοζάνη: Αγριο bullying σε 8χρονο- Συμμαθητής του πήγε να του βγάλει το μάτι

Άγριο bullying φαίνεται να δεχόταν 8χρονος από την Κοζάνη, καθώς συμμαθητής του παραλίγο να του βγάλει το μάτι. Σύμφωνα με το τοπικό σάιτ kozanilife.gr, η μητέρα του παιδιού αναγκάζεται να αλλάξει σχολείο στο παιδί της, διότι ο 8χρονος δέχεται συστηματικό εκφοβισμό από το δημοτικό.

Σε καταγγελία της, η μητέρα αναφέρει ότι στις 16 Ιανουαρίου έγινε το τελευταίο περιστατικό το οποίο ξεχείλισε το ποτήρι, «Θα μου σκοτώσει το παιδί και μετά θα λάβουν τα μέτρα τους;» δήλωσε. Σύμφωνα με την ίδια, το συγκεκριμένο παιδί αποτελεί «φόβο και τρόμο» στο σχολείο καθώς εκφοβίζει πολλά παιδιά, αλλά όπως η ίδια λέει «έχει ένα ιδιαίτερο μένος με τον γιο μου».

«Παίρνει το κολατσιό του γιου μου και το πετάει κάτω, όπως και τα προσωπικά του αντικείμενα, τον σπρώχνει, τον χτυπάει και χθες κόντεψε να του βγάλει το μάτι!» αναφέρει το kozanilife.gr .  Ο 8χρονος μεταφέρθηκε στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο της Κοζάνης, και του παρασχέθηκε η κατάλληλη ιατρική φροντίδα ενώ για καλή τύχη του αγοριού δεν υπήρχε σοβαρός τραυματισμός.

Η μητέρα του αγοριού, δήλωσε ότι το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο και ότι έχει απευθυνθεί επανειλημμένα στην Διεύθυνση του σχολείου. «Η Διεύθυνση του σχολείου προσπαθεί, δεν είπα ότι αδιαφορεί, αλλά δεν είναι αρκετό. Έχουν γίνει επανειλημμένως συστάσεις από το σχολείο στους γονείς του παιδιού».

«Το παιδί μου δεν ήθελε να πάει στο σχολείο, δεν υπήρχε περίπτωση να το άφηνα να ξαναζήσει όλο αυτό. Κάποιες φορές αισθάνομαι ενοχές που άφησα τόσο χρόνο να περάσει και να βιώσει το παιδί μου τέτοιο μαρτύριο». Η ίδια δήλωσε στο kozanilife.gr, ότι έχουν γίνει συστάσεις στους γονείς του άλλου παιδιού αλλά οι ίδιοι φαίνεται να αδιαφορούν.

Η μητέρα του 8χρονου, δήλωσε ότι ο γιος της είναι πολύ χαρούμενος που θα αλλάξει σχολείο αλλά δεν θα τα παρατήσει και θα κινηθεί νομικά εναντίων των γονιών του παιδιού.«Πρέπει να μπει ένα τέλος σε τέτοιου είδους περιστατικά, δεν γίνεται να γυρίζουμε την πλάτη , θα φτάσω μέχρι τέλους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα