Κουτρουμπής, Κλωναρίδης, Φούντας με κοινό παρελθόν

Τρεις ποδοσφαιριστές που σήμερα εντυπωσιάζουν είχε στη διάθεσή της η ΑΕΚ πριν την καταστροφή, αλλά ήταν αδύνατο να κρατήσει.

Ο Βίκτωρας Κλωναρίδης είχε φύγει νωρίτερα, το 2012, όταν πρόλαβε στα 19 του να κάνει 20 συμμετοχές στη Super League με την Ένωση και να πετύχει τέσσερα θαυμάσια γκολ συν ένα στην Ευρώπη κόντρα στη Στουρμ Γκρατς.

Ο Φούντας και ο Κουτρουμπής αγωνίστηκαν με αξιοπρέπεια στην τελευταία χρονιά της ΑΕΚ στη Super League, με τον περισσότερο κόσμο να κρίνει πως σε μία «φυσιολογική ΑΕΚ» κανένας από αυτούς δεν θα περνούσε έξω από τα Σπάτα, αδυνατώντας να διακρίνει εκείνους που ξεχώριζαν. Τελικά ο Δικέφαλος κατάφερε να κρατήσει τους Κορδέρο και Ανάκογλου, αλλά σίγουρα στην ΑΕΚ αυτή τη στιγμή θα μετανιώνουν για τις επιλογές τους.

Εδώ που τα λέμε, τόσο ο Ταξιάρχης Φούντας, όσο και ο Γιώργος Κουτρουμπής δέχθηκαν πρόταση συνεργασίας, αλλά προτίμησαν να μην αγωνιστούν στη Football League 2, ενώ ο Κλωναρίδης είχε φύγει ένα χρόνο νωρίτερα. Ήταν αναμενόμενο το πισωγύρισμα να οδηγήσει σε απώλειες κι αν τελικά αποδειχθεί ότι η ΑΕΚ έχασε μόνο δύο παίκτες το καλοκαίρι του 2013, τότε θα είναι μικρό το τίμημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα