Κριτική Χρυσοβελώνη στον Μητσοτάκη

Κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη ασκεί η αναπληρώτρια γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τομεάρχης δημόσιας διοίκησης του κόμματος, Μαρίνα Χρυσοβελώνη αναφορικά με το μέτρο της διαθεσιμότητας.

Η βουλευτής Μαγνησίας καλεί τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης να δεσμευθεί δημόσια ότι οι υπάλληλοι που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα θα μεταφερθούν αλλού και με τους ίδιους όρους απασχόλησης.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση της Χρυσοβελώνη: «Μετά τον ξαφνικό θάνατο μέσω της διαθεσιμότητας χιλιάδων υπαλλήλων στο δημόσιο, που αντιμετωπίζονται σαν ενοχλητικοί αριθμοί, ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί οψίμως να πείσει ότι το μέτρο της κινητικότητας και της διαθεσιμότητας δεν υπαγορεύεται από την Τρόικα αλλά ότι δήθεν είναι εμπνεύσεως των συγκυβερνώντων.

Σπεύδει επίσης να καθησυχάσει όλους τους απειλούμενους με διαθεσιμότητα υπαλλήλους, ότι θα μεταφερθούν αλλού και με τους ίδιους όρους απασχόλησης. Μπορεί άραγε σήμερα ο κ. Μητσοτάκης να δεσμευθεί δημόσια και υπεύθυνα γι’ αυτό; Προφανώς όχι…».

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα