Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Πέμπτη-Παρασκευή στη Μαλακάσα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ, με στόχο την εκτέλεση εργασιών ανέγερσης και αποξήλωσης γεφυρών σήμανσης.

Ειδικότερα, την Πέμπτη, στην περιοχή της Μαλακάσας στα 43ο-44ο χλμ. θα ισχύσουν τα εξής:

-Από τις 15:00 έως τις 22:00 θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης ανάγκης (Λ.Ε.Α) στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία.

-Από τις 22:00 έως τις 06:00 της Παρασκευής 20 Ιουνίου θα υπάρξει ολική ανάσχεση της κυκλοφορίας στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά τη διάρκεια της ανάσχεσης, οι οδηγοί, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον ανισόπεδο κόμβο (Α/Κ) Μαρκοπούλου και θα επανεισάγονται μέσω του Α/Κ Μαλακάσας. Στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα θα ισχύει αποκλεισμός μόνο της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.

-Στις 06:00 της Παρασκευής 20 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί άρση της ολικής ανάσχεσης έως και τις 08:00 όταν και θα ολοκληρωθούν οι εργασίες. Σε αυτό το δίωρο διάστημα θα ισχύει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της Λωρίδας Έκτακτης ανάγκης (Λ.Ε.Α) στο ρεύμα του αυτοκινητοδρόμου με κατεύθυνση προς Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα