Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Κόμβο Τραγάνας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Τραγάνας, με στόχο την εκτέλεση εργασιών ανακατασκευής τoυ τοπικού πλευρικού σταθμού διοδίων. Καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών, η λειτουργία του πλευρικού σταθμού διοδίων Τραγάνας αναστέλλεται. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνο τον Α/Κ Τραγάνας και δεν επηρεάζουν τον κύριο άξονα του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 και έως την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014, στον Α/Κ Τραγάνας θα ισχύουν τα ακόλουθα:

–              Κανονική κυκλοφορία των οχημάτων από Αθήνα προς Τραγάνα και από Τραγάνα προς Αθήνα.

–              Διακοπή της κυκλοφορίας από Τραγάνα προς Λαμία και εξυπηρέτηση των χρηστών μέσω του αριστερού και δεξιού παράπλευρου οδικού δικτύου και του Α/Κ Αταλάντης.

–              Διακοπή της κυκλοφορίας από Λαμία προς Τραγάνα και εξυπηρέτηση των χρηστών μέσω του Α/Κ Αταλάντης και του αριστερού παράπλευρου οδικού δικτύου.

Επιπροσθέτως, κατά το ανωτέρω διάστημα, στην περιοχή του Α/Κ Τραγάνας, στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Αθήνα, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από μια λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Λαμία θα ισχύει αποκλεισμός της Λωρίδας Εκτάκτου Ανάγκης.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των διερχομένων.

Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα