Κυρίαρχος στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ, 2-1 την ΑΕΚ

Προηγήθηκε η Ένωση με τον Αραβίδη, το γύρισαν οι γηπεδούχοι με Ροντρίγκες και Αθανασιάδη

Με τον ΠΑΟΚ να κυριαρχεί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και την ΑΕΚ να αντιδρά μόνο όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, το τελικό 2-1 υπέρ των γηπεδούχων στο ματς της Τούμπας κρίνεται απόλυτα δίκαιο. Με τη νίκη αυτή των “ασπρόμαυρων”, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν πλέον στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς.

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ έπαιζε ουσιαστικά απέναντι στον Μπαρόχα, ενώ στην επανάληψη είχε να αντιμετωπίσει και το γρήγορο γκολ του Αραβίδη (47′). Οι παίκτες του Τούντορ, όμως, δεν πτοήθηκαν καθόλου και μετά το αρχικό σοκ, συνήλθαν και πήραν πάλι τα ηνία του ματς με αποτέλεσμα να πετύχουν την πλήρη ανατροπή με γκολ του Ροντρίγκες στο 64′ και του Αθανασιάδη με πέναλτι (ανατροπή του Τζιόλη από τον Σοϊλέδη) στο 84′.

Η ΑΕΚ στις καθυστερήσεις εκμεταλλευόμενη την εξάντληση των γηπεδούχων και τα  ξεκούραστα πόδια του Μάνταλου, και Πλατέλλα έχασε τέσσερις (!) ευκαιρίες, αλλά η αντίδρασή της ήρθε αργά.

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος ελέγχεται μόνο για μία φάση στο 78′ όταν ο Σιμόες μαρκαρίστηκε από τον Κάτσε εντός περιοχής, ενώ το πέναλτι του ΠΑΟΚ ήταν σωστό!

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ, Σάμπο (46′ Κάτσε), Τζιόλης, Ροντρίγκες, Κωνσταντινίδης (59′ Μπερμπάτοβ), Πέλκας, Μακ, Αθανασιάδης (89′ Μαλεζάς).

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Σιμόες, Γιόχανσον, Ανάκογλου (76′ Πλατέλλας), Βάργκας (56′ Μπαρμπόζα), Μπουονανότε (67′ Μάνταλος), Αραβίδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα