“Λάθος οι εκλογές για την ηγεσία στη Ν.Δ.”

Ανόητη χαρακτήρισε την διαδικασία εκλογής προέδρου στη Νέα Δημοκρατία την δεδομένη στιγμή ο Νίκος Δένδιας. Μιλώντας στα Παραπολιτικά fm, ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε και στις συναντήσεις του με τον Κώστα Καραμανλή.

Δεν έθεσα υποψηφιότητα για την ηγεσία της ΝΔ καθώς το πρόβλημα του κόμματος δεν ήταν αυτοτελώς θέμα ηγεσίας αλλά λόγου και ταυτότητας”, είπε αρχικά στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 ο βουλευτής της Ν.Δ.

Είπε πως είναι λάθος οι εκλογές για την ηγεσία στη ΝΔ στην παρούσα φάση και εξέφρασε την ελπίδα να μην το πληρώσει στο μέλλον η παράταξη. Επανέλαβε την άποψή του για συνέδριο για την εκλογή αρχηγού του κόμματος λέγοντας ότι το έχει πει από τον Ιανουάριο ενώ διαφώνησε με την λογική πληρώνω τρία ευρώ και μπαίνω και ψηφίζω λέγοντας πως για κάθε εκλογή για να έχει νόημα θα πρέπει να έχει έναν κατάλογο εκλεκτόρων. Ο Νίκος Δένδιας τόνισε επίσης ότι για να μην διαλυθεί το κόμμα θα πρέπει να καταλήξει σε ένα στέρεο πλαίσιο ιδεών.

Εκτίμησε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μακροημερεύσει σημειώνοντας πως είναι μια κακή κυβέρνηση. Είπε πως η Ελλάδα έχει μια εξαιρετικά επικίνδυνη και όχι ικανή κυβέρνηση.

Είπε πως ανά τακτά χρονικά διαστήματα έχει συναντήσεις με τον Κώστα Καραμανλή, σημειώνοντας ότι κερδίζει από τις συνομιλίες μαζί του από την πείρα του και ντον τρόπο που βλέπει τα πράγματα.

Απέφυγε να πει ποιον υποψήφιο θα στηρίξει στις εκλογές λέγοντας ότι ο Βαγγέλης Μειμαράκης είναι φίλος του αλλά δεν αποκάλυψε τελικά ποιον θα στηρίξει

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα