Λέσκοτ και Μεξές οι… βασικοί, Σιανί, Ελάντερ για… backup!

Τον ηγέτη της αμυντικής του γραμμής σε όλα τα πλάτη και τα μήκη του πλανήτη αναζητεί ο Παναθηναϊκός, ξεχωρίζοντας τέσσερις περιπτώσεις παικτών. Δύο για τον ηγέτη και δύο για το… κερασάκι!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι «πράσινοι» έχουν προκρίνει τέσσερις περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Η απόφαση είναι να αποκτηθεί ένας ηγέτης και ένας ακόμη παίκτης, που εναλλάσσεται με τον Στάθη Ταυλαρίδη. Για τον ρόλο του ηγέτη έχουν ξεχωρίσει τα ονόματα του Γάλλου Φιλίπ Μεξές και του Άγγλου Γιόλεον Λέσκοτ!

Ο μεν πρώτος μένει ελεύθερος από τη Μίλαν, παρ’ ότι έχει έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμη. Προφανώς δεν υπολογίζεται, θα μοιράσει το ποσό με τους «ροσονέρι» και θα κουνήσει… μαντήλι. Ο δεύτερος έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμη με τη Γουέστ Μπρόμ, αλλά θέλει να αποχωρήσει. Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο Παναθηναϊκός έχει βρει την άκρη και του έχει προτείνει τριετές συμβόλαιο, παρ’ ότι είναι 32 ετών.

Οι άλλες δύο περιπτώσεις είναι αυτές του Σιανί, από τη Λάτσιο και του Ελάντερ από τη Μάλμε. Το κόστος απόκτησής τους είναι χαμηλό, ενώ ο Παναθηναϊκός δεν… καίγεται να κλείσει από τώρα τις συγκεκριμένες υποθέσεις. Στόχος των «πράσινων» είναι να κλείσουν τον βασικό στόπερ και ακολούθως να προωθήσουν τις υπόλοιπες μεταγραφικές τους ενέργειες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα