Λίπι: Να πουλήσει η Γούβε τον Πογκμπά

Την εκτίμηση ότι η Γιουβέντους θα πρέπει να πουλήσει τον Πολ Πογκμπά, προκειμένου να επενδύσει τα χρήματα στη βελτίωση της ομάδας, εξέφρασε ο Μαρσέλο Λίπι.

Μάλιστα, παρομοίωσε την περίπτωση με εκείνη του Ζινεντίν Ζιντάν, όταν ο Γάλλος άσος είχε πουλήθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Όταν επέστρεψα στη Γιουβέντους, η διοίκηση με κάλεσε και μου είπε πως έπρεπε να πουλήσει τον Ζιντάν. Ήταν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, αλλά μας έδωσαν 77 εκατομμύρια ευρώ, μου είπε να μην ανησυχώ καθώς όλα θα ξοδεύονταν στην ομάδα», είπε αρχικά σε συνέντευξή του στο Sky Sports Italia. «Αγοράσαμε τον Μπουφόν, τον Νέντβεντ και τον Τιράμ, ανασυνταχθήκαμε και η ομάδα συνέχισε να κερδίζει», συμπλήρωσε.

Όσο για τη «θυσία» του Πογκμπά, ανέφερε: «Θα ήταν μεγάλη θυσία προφανώς η απώλεια του Πογκμπά για τη Γιουβέντους, ωστόσο θα της έφερνε τόσα πολλά χρήματα με τα οποία θα αγόραζε τρεις ή τέσσερις παίκτες ώστε να παραμείνει δυνατή».

Υπενθυμίζεται πως πολλές είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον ταλαντούχο άσο, τη στιγμή που ο ατζέντης του αναφέρει πως θα αποχωρήσει σύντομα από το Τορίνο ενώ η διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας υποστηρίζει πως δεν πρόκειται να παραχωρηθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα