Λαζαρίδης στον πάγο, οργή για Βορίδη

«Ποιος φώναζε; Να γίνει τι; Καμία πολιτική φωνή, κανένα πολιτικό κόμμα δεν είχε θέσει ζήτημα συλλογικής αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής! Ο μόνος που έθεσε με μια περίπλοκη διατύπωση μια πρόταση μέσω του αντισυνταγματικού είναι το ΠΑΣΟΚ». Η δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ βάζει φωτιά στην συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ να μην κρύβει την ενόχληση του.

Στην Χαριλάου Τρικούπη έχουν επενδύσει πολλά στην μάχη κατά της Χρυσής Αυγής και σήμερα βλέπουν να μην λαμβάνουν εκείνα που τους αναλογούν. Επιπλέον διαπιστώνουν πως ο Μάκης Βορίδης δεν τους αναγνωρίζει καν την προσπάθεια όλο το προηγούμενο διάστημα.

«Μαζεύτε τους γιατί τελειώνουμε» ξεκαθαρίζουν από την Χαριλάου Τρικούπη στο Μέγαρο Μαξίμου, λίγες μόλις μέρες μετά από ένα άλλο κρούσμα όπου η κυβερνητική κρίση αποσοβήθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Τότε που ο Χρύσανθος Λαζαρίδης εισηγήθηκε στον Αντώνη Σαμαρά να προχωρήσει άμεσα σε πρόωρες εκλογές. Η αντίδραση του Βαγγέλη Βενιζέλου ήταν άμεση και σύμφωνα με πληροφορίες απείλησε ευθέως με την απόσυρση της στήριξης του ΠΑΣΟΚ προς την κυβέρνηση ώστε να κινηθεί η διαδικασία των διερευνητικών εντολών, προκειμένου να σχηματιστεί νέα κυβέρνηση, χωρίς να γίνουν νέες εκλογές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα