Λαμία και ΑΕΚ στο 0-0, πέρασαν παρέα στους «16»

Η Λαμία έπαιξε συγκεντρωμένα στην άμυνα και έδειξε ότι ήθελε πάρα πολύ την πρόκριση στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ και από τη στιγμή που η κάτοχος του θεσμού δεν… «σκίστηκε», το 0-0 έμεινε φυσιολογικά και έδωσε την πρόκριση στους «16» και στις δύο ομάδες.

Η Ένωση μάζεψε 5 βαθμούς στον όμιλο και κέρδισε την πρωτιά από τη Λαμία στην ισοβαθμία, αλλά η ομάδα της Φθιώτιδας – πρωτοπόρος στη Football League- δεν πρέπει να… στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα από αυτό το γεγονός.

Η ΑΕΚ δεν έβγαλε ενέργεια στο παιχνίδι της και αυτό ήταν μάλλον αναμενόμενο, ωστόσο η τριάδα της επίθεσης με τον Λάζαρο αριστερά, τον Μάνταλο δεξιά και τον Αλμέιδα στην κορυφή ήταν εξαιρετικά απογοητευτική και σίγουρα πρέπει να προβληματίσει τον Ζοζέ Μοράις.

ΛΑΜΙΑ: Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Παπαργυρίου, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Όμο, Αυγενικού (65’ Τσούκαλος), Μπουλούλης (90’+ Πατσαρούχας), Βάντερσον, Βασιλόγιαννης, Ντουρμισάι (88’ Βάλιος).

ΑΕΚ: Ανέστης, Ντίας (85’ Ντίντακ), Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Μπακάκης, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Τσέλιος, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (68’ Πατίτο), Αλμέιδα (76’ Πέκχαρτ)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα