Λεβαντόφσκι: «Θυμάμαι τη θερμή ατμόσφαιρα των οπαδών»

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τον Ολυμπιακό, για το Champions League.

Ο διεθνής επιθετικός θυμήθηκε την ήττα που υπέστη στο Καραϊσκάκη με την Ντόρτμουντ (3-1) και τη θερμή ατμόσφαιρα στην εξέδρα. Αναλυτικά όσα είπε:
«Έχω ξαναπαίξει με τον Ολυμπιακό ως ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ. Έχω μία καλή και μία κακή ανάμνηση. Η κακή είναι ότι χάσαμε με 3-1 και η καλή είναι ότι πέτυχα το πρώτο μου γκολ στο Champions League. Θυμάμαι τη θερμή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Είναι σημαντικός παράγοντας η ατμόσφαιρα, όμως, εμείς πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας με νίκη. Πάντα κυνηγάμε τη νίκη. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε.

Έχουμε τραυματίες, αλλά είμαστε μία πολύ ισχυρή ομάδα και όποιος παίξει θα δώσει το 100%. Βρισκόμαστε στη φάση των ομίλων. Έχουμε έξι παιχνίδια. Το βασικό είναι να κερδίσουμε αύριο και αν δεν κερδίσουμε υπάρχουν τα υπόλοιπα παιχνίδια, αλλά δεν πιστεύω ότι θα συμβεί αυτό. Το βασικό είναι αύριο να ξεκινήσουμε με νίκη, αλλιώς δεν έχει νόημα να μιλάμε για τίτλο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα