Λεωφόρος γιατί έτσι πρέπει

Τίποτα δεν θύμιζε χθες το βράδυ στη Λεωφόρο ότι αυτός ο Παναθηναϊκός είναι ίσως ο πιο αδύναμος (σε θεωρητικό επίπεδο) στην ιστορία του συλλόγου.

Τίποτα δεν θύμιζε ότι αυτή η ομάδα «πνίγεται» στα οικονομικά της προβλήματα και ότι για πρώτη φορά δεν αγωνίζεται σε κάποιον ευρωπαϊκό θεσμό.

Όλα αυτά τα κακώς κείμενα ξεχάστηκαν χθες το βράδυ αφού οι οπαδοί της ομάδας ένιωσαν ότι πλέον δίνουν τον παλμό στο δικό τους σπίτι. Εκεί που οι περισσότεροι από αυτούς γαλουχήθηκαν με τις εικόνες των παλιών άσων που έγραψαν ιστορία με την πράσινη φανέλα.

Στην αγωνιστική ουσία του θέματος, ο Παναθηναϊκός χωρίς πραγματικά να πιάσει κάποια σπουδαία απόδοση δεν κινδύνεψε ούτε λεπτό από τον Παναιτωλικό (που φαίνεται ότι πρέπει να αλλάξει πολλά για να παραμείνει στην κατηγορία) και επέβαλε το δικό του ρυθμό, χωρίς να ιδρώσει. Οι Αγρινιώτες έμοιαζαν σαστισμένοι από την ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί στη Λεωφόρο, και απλά αποτέλεσαν τον κατάλληλο φιλοξενούμενο στη φιέστα των 14.000 φίλων των «πρασίνων».

Κι όλα αυτά ενώ ο Παναθηναϊκός έχει το πιο περιορισμένων δυνατοτήτων ρόστερ όλων των εποχών. Με αρχηγό τον 21χρονο Τάσο Λαγό και έχοντας στην ενδεκάδα τους Κουτρουμπή, Μαρινάκη, Νάνο, Μέντες, Αμπέιντ, Καρέλη, Ντίνα κλπ., το μόνο σίγουρο είναι ότι τα ονόματα δεν φοβίζουν κανένα αντίπαλο. Μπαίνοντας όμως ο κάθε αντίπαλος στη Λεωφόρο τα δεδομένα αλλάζουν και σίγουρα, η περσινή φαρσοκωμωδία του ΟΑΚΑ με τις μόλις 5 νίκες, δύσκολα θα επαναληφθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα