Λουντ: «Δεν πρέπει να πετάω στα σύννεφα»

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό μίλησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «τριφυλλιού», Ρόμπιν Λουντ.

Αναλυτικά όσα είπε στα φινλανδικά ΜΜΕ:
«Πρέπει να κρατήσω καθαρό το μυαλό μου και να μην πετάω στα σύννεφα. Χρειάζεται να εμπιστευτώ τον εαυτό μου, για να κερδίσω το χώρο μου και τη θέση μου. Ο Κόλκα
ύμνησε το μέρος και τόνισε ότι όλα ήταν πολύ καλά στην Ελλάδα. Σύμφωνα με αυτόν, δεν υπάρχει κάτι αρνητικό στην προοπτική του Παναθηναϊκού και έχεις διαθέσιμες όλες τις επιλογές για το εξωτερικό. Ήταν μία σημαντική συμφωνία. Ο Παναθηναϊκός είναι μία τόσο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και σύντομα ένιωσα κολακευμένος από το ενδιαφέρον του.

Αμέσως μόλις βγήκα στο αεροδρόμιο, φώτα από κάμερες έπεσαν επάνω μου. Με περίμεναν μερικοί δημοσιογράφοι και επιτόπου έφεραν τα μικρόφωνα στο πρόσωπο μου. Η ατμόσφαιρα ήταν… τρελή. Δεν ξέρω ποια πολιτική ακολουθούν με τη χρήση φωτοβολίδων και καπνογόνων, αλλά, φαίνεται να χρησιμοποιούν ελεύθερα. Σε ορισμένα σημεία της εξέδρας, οι θεατές δεν έβλεπαν τίποτα, αφού, τους είχε καλύψει πράσινος καπνός.

Ο ρυθμός έχει ένταση, οι φάσεις εναλλάσσονται γρήγορα, αλλά, δεν είναι αδύνατο για μένα να καθιερωθώ. Θα χρειαστεί να κατανοήσω την τακτική και να ενταχθώ στο ρυθμό της ομάδας.

Σε εκείνο το παιχνίδι, κόντρα στον ΠΑΟΚ, έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα: να σκοράρει. Δίπλα σε τόσο σπουδαίους ποδοσφαιριστές, μαθαίνεις πολλά, όπως μου συνέβη όταν έπαιζα με τους σημαντικούς παίκτες της Ελσίνκι.

Πάντα είχε την πίστη ότι θα τα καταφέρω και ότι η σκληρή δουλειά μου, θα ανταμειφθεί. Οι επαφές που είχα με τον Παναθηναϊκό πήγαν καλά και έγιναν την κατάλληλη στιγμή. Ανέκαθεν έλεγα σε όλους ότι θα γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και τώρα που ήρθε η μεταγραφή στο εξωτερικό, ζω μία σπουδαία στιγμή».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα