Λυμπερόπουλος: «Όλοι μαζί, ταπεινά, με τον κόσμο μας»

Η νίκη της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έχει δημιουργήσει πολύ μεγάλη ευφορία στις τάξεις των «κιτρινόμαυρων». Όμως, παρά την πολυεπίπεδη αξία της, αποτελεί παρελθόν. Οι υποχρεώσεις της Ένωσης συνεχίζονται και απαιτείται προσγείωση και συγκέντρωση. Διαφορετικά εγκυμονούν κίνδυνοι  αποπροσανατολισμού και «γκρεμίσματος όσων έχουν χτιστεί».

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά -και ως βετεράνος ποδοσφαιριστής- ο τεχνικός διευθυντής στην ΠΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος. Και το επισήμανε με σχετική δήλωση που έκανε. Στην οποία, αναφέρει την αξία της επικράτησης στο «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά τονίζει πως επίκειται «μία δύσκολη και απαιτητική συνέχεια σε τρεις διοργανώσεις». Και γι’ αυτό πρέπει «να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, όλοι μαζί ενωμένοι και ταπεινά».

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Μεγάλη και σημαντική η νίκη επί του Ολυμπιακού για την ομάδα μας και τον κόσμο μας, αλλά για εμάς είναι ένα ματς που ανήκει στο παρελθόν. Μπροστά μας υπάρχει μία δύσκολη και απαιτητική συνέχεια σε τρεις διοργανώσεις και καλούμαστε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, όλοι μαζί ενωμένοι και ταπεινά, όπως μέχρι σήμερα, προκειμένου να κατακτήσουμε τους στόχους μας.

Σε αυτή την δύσκολη ομολογουμένως προσπάθεια, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Τετάρτης, που θα απαιτήσει ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση και προσπάθεια, εκτιμώ ότι βαρόμετρο και καταλυτικό ρόλο θα παίξει ο κόσμος μας. Η δική του βοήθεια και η συμπαράσταση θα μας δώσει την ώθηση, που χρειαζόμαστε, σε κάθε βήμα αυτής της δύσκολης διαδρομής».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα