Λύση μέσω… Κολίνα

Λύσεις προκειμένου να περιοριστεί η καχυποψία σχετικά με τους πίνακες διαιτητών ψάχνει η ΕΠΟ και στο πλαίσιο αυτό πήρε μια απόφαση η οποία αν μη τι άλλο είναι πρωτότυπη και κινείται προς αυτή την κατεύθυνση.

Συγκεκριμένα, στο σημερινό (27/2) Δ.Σ. της Ομοσπονδίας ο πρόεδρος Γιώργος Σαρρής, ενημέρωσε πως ο ίδιος ο Μισέλ Πλατινί έκανε δεκτή την πρόταση να διεξαχθεί το σεμινάριο προεπιλογής διαιτητών και βοηθών διαιτητών Super League το καλοκαίρι του 2014 (αγωνιστικά τεστ, εξετάσεις κλπ.) από τον κ. Πιερλουίτζι Κολίνα, επικεφαλής της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA.

Το αν θα αλλάξει κάτι με αυτή την απόφαση είναι κάτι που σίγουρα θα φανεί στην πράξη.

Επιπλέον, πέρα από την αρνητική απάντηση του Φερνάντο Σάντος, η ΕΠΟ ενημέρωσε ότι εγκαταλείπεται οριστικά η σκέψη κατάθεσης υποψηφιότητας να φιλοξενηθούν αγώνες του Euro 2020 στην Ελλάδα λόγω του υψηλού κόστους.

Τέλος, ορίστηκαν οι επικεφαλής στις γεωγραφικές περιφέρειες γιατην εκπαίδευση των διαιτητών. Οι περιφερειάρχες που ορίστηκαν είναι οι: Θεόδωρος Γκαϊτατζής (Δράμας) στην 1η, Ηλίας Μαζαράκος (Άρτας) στη 2η, Ιωάννης Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας) στην 3η, Γεώργιος Σταθόπουλος (Αχαΐας) στην 4η και Φραγκίσκος Σωμαρακάκης (Αθηνών) στην 5η περιφέρεια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα