Μένει ελεύθερος και αρέσει ο Σοάρες στον ΠΑΟ!

Ελεύθερος και… επισήμως μένει το καλοκαίρι ο κεντρικός αμυντικός της Φορτούνα Ντίσελντορφ, Μπρούνο Σοάρες, όπως δήλωσε ο νέος τεχνικός της ομάδας, Φρανκ Κράμερ, προσφέροντας πεδίο δράσης στη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Ο 26χρονος στόπερ απασχολεί τους «πράσινους» από τον Γενάρη, όταν οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος προσέγγισαν τον παίκτη ως λύση για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της ομάδας. Το συμβόλαιο που είχε με τη Φορτούνα δεν επέτρεψε την πραγματοποίηση της μεταγραφής, ωστόσο οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την άνοιξη, οπότε θα ξεκαθάριζε η παραμονή ή όχι του Σοάρες στη γερμανική ομάδα.

Ο Βραζιλιάνος εμφανιζόταν διατεθειμένος να δώσει κάθε ευκαιρία στον σύλλογο που αγωνίζεται από το 2012, όμως δεν κατέστη δυνατό να επιτευχθεί συμφωνία στο οικονομικό και ως εκ τούτου, αποφασίστηκε από κοινού να μην συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχει επαναπροσέγγιση του Παναθηναϊκού προς τον ποδοσφαιριστή, τον οποίο διεκδικεί και η πολωνική Λέγκια Βαρσοβίας. Στο «τριφύλλι» βρίσκονται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού ανεξάρτητα με την παραμονή του Γκόρντον Σίλντενφελντ στο ρόστερ της ομάδας και η περίπτωση του 26χρονου Βραζιλιάνου έχει κερδίσει πολλούς πόντους τόσο λόγω ηλικίας, όσο και ελάχιστου κόστους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα