Μένει -μέχρι να φύγει;- ο Ουζουνίδης

Τέλος, τουλάχιστον προς ώρας, επιχειρεί να βάλει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο θέμα που έχει ανακύψει με τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Στελέχη της υποστηρίζουν πως ο Εβρίτης προπονητής παραμένει στην τεχνική ηγεσία των τριφυλλοφόρων. Και ισχυρίζονται ότι ποτέ δεν τέθηκε θέμα αντικατάστασής του.

Θυμίζουμε ότι ο 49χρονος τεχνικός έχει εκφράσει δημόσια τις αντιρρήσεις του στο «πράσινο» μνημόνιο. Μιλώντας πρόσφατα, μεταξύ άλλων, για πλάνο «διάλυσης της ομάδας». Σήμερα «φούντωσαν» τα δημοσιεύματα για επικείμενη αποχώρηση του Ουζουνίδη. Ο οποίος, επισκέφτηκε τα γραφεία της ΠΑΕ και συνομίλησε με στελέχη της επί πολλές ώρες.

Πριν από λίγο, η «πράσινη» εταιρία ενημέρωνε ότι «έχει έρθει άλλες δύο φορές μέσα στην εβδομάδα και η συζήτηση αφορά την ομάδα και το ρόστερ της. Ο Μαρίνος είναι ο προπονητής μας και όλα τα άλλα είναι ιστορίες χωρίς υπόσταση». Οι πρώτες διαρροές κάνουν λόγο για διαβεβαιώσεις και εγγυήσεις ότι θα γίνουν πληρωμές προσωπικού. Αλλά και ότι υπάρχει βάσιμο ενδεχόμενο μετεγγραφικών προσθηκών, αφού στην ΠΑΕ θεωρούν δεδομένη την πώληση του Κουρμπέλη στη Σαμπντόρια ή τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα