Μέσα ο Γιάννης στην προεπιλογή!

Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας του μπάσκετ, Φώτης Κατσικάρης, έκανε την προεπιλογή του για το σύνολο που θα παρατάξει στο προολυμπιακό τουρνουά του Τορίνο και από τους 16 παίκτες στο τέλος θα ταξιδέψουν στον ιταλικό βορρά οι 12.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο βρίσκεται όπως αναμενόταν στην προεπιλογή, αλλά «άγνωσται αι βουλαί» ακόμη των Bucks που θέλουν να τον κρατήσουν στο Μιλγουόκι για να κάνει ατομικές προπονήσεις, καθώς θεωρούν ότι το φετινό καλοκαίρι είναι μεταβατικό για τον ίδιο και ότι πρέπει να δουλέψει στο σουτ που υστερεί και στο κατέβασμα της μπάλας που φέτος θα είναι η αρμοδιότητά του.

Ο Κατσικάρης διάλεξε τους εξής 16 καλαθοσφαιριστές: Νικ Καλάθης, Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιάννης Αθηναίου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ιωάννης Παπαπέτρου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κώστας Παπανικολάου, Δημήτρης Αγραβάνης, Κώστας Κουφός, Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Μπόγρης, Βασίλης Καββαδάς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Στράτος Περπέρογλου.

Το τουρνουά που θα κρίνει τη συμμετοχή της Εθνική μας ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο θα διεξαχθεί 4-9 Ιουλίου στο Τορίνο

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα