Μέσι… ο πιο ακριβοπληρωμένος

Είναι ο καλύτερος, επιβάλλεται να είναι και ο πιο καλοπληρωμένος… Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να προσφέρει στον Λιονέλ Μέσι το μεγαλύτερο συμβόλαιο στον κόσμο.

Η ομάδα της Καταλονίας δεν… διαπραγματεύεται με το όνομά της και το πρεστίζ που την περιβάλλει. Οι «μπλαουγκράνα» θεωρούν εαυτούς – και ενδεχομένως να είναι – ότι βρίσκονται στην κορυφή του κόσμου, ότι διαθέτουν τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, ότι αγωνίζεται με τη φανέλα τους ο καλύτερος όλων και σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να… χάσουν τα πρωτεία και στην κατηγορία των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών.

Το καλοκαίρι, λοιπόν, ο Λιονέλ Μέσι θα κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο, με επέκταση της χρονικής διάρκειας και… επέκταση των απολαβών του, έτσι ώστε να ξεπερνάει κάθε άλλον και φυσικά τους Γκάρεθ Μπέιλ και Κριστιάνο Ρονάλντο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της «Μπάρτσα» σκοπεύουν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπάνω από την… κορυφή, τονίζοντας πως θέλουν τον Μέσι να είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης, για όσο διάστημα θα αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας! Δηλαδή για πάντα! Διότι σκοπός των Καταλανών είναι να διατηρήσουν τον Αργεντινό άσο στο δυναμικό τους, μέχρι εκείνος να αποφασίσει ότι θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα