Μέχρι το καλοκαίρι και βλέπουμε…

Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία μεταξύ του Γκουστάβο Πογιέτ και της ΠΑΕ ΑΕΚ με τις δύο πλευρές καταλήγουν πως είναι προς το συμφέρον και των δύο πλευρών το συμβόλαιο να έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια να γίνει νέα κουβέντα με φόντο τη διετή ανανέωση.

Στην Ένωση πήραν τη διαβεβαίωση πως η ομάδα θα παραμείνει προτεραιότητα για τον Ουρουγουανό αν όλα πάνε καλά και πως δεν θα… αποχαιρετίσει για μεγαλύτερα πρωταθλήματα σε περίπτωση που κάνει καλή δουλειά και ανεβάσει το όνομά του.  Άλλωστε, δεν ήθελαν και οι ίδιοι να δεσμευτούν με ένα συμβόλαιο 2,5 ετών, παρά το ότι θεωρούν τον Γκουστάβο Πογιέτ θεμελιωτή ενός μακροχρόνιου αγωνιστικού πλάνου.

Όπως και να έχει, το ζητούμενο είναι πως η ΑΕΚ μπαίνει σε μία διαφορετική αγωνιστική εποχή, με έναν προπονητή άλλης  ποδοσφαιρικής κουλτούρας στον πάγκο της και με μία πολυπολιτισμικότητα στο βιογραφικό του που σπάνια συναντά κανείς στην Ελλάδα (καταγωγή από την Ουρουγουάη, διεθνής ποδοσφαιριστής, αλλά επί σειρά ετών επαγγελματίας στην Ευρώπη, Γαλλία, Ισπανία και Αγγλία). Προς συζήτηση είναι ακόμη το αν θα καθίσει στον πάγκο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα