Μήνυμα σε Ανάκογλου από Πογιέτ

Ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια, ποδοσφαιριστής που θεωρούταν ανερχόμενο ταλέντο και βοήθησε την ομάδα στα μαύρα χρόνια των μικρών κατηγοριών, ίσως είναι προ των πυλών της αποχώρησης.

Ο προπονητής της Ένωσης, Γκουστάβο Πογιέτ, απέκλεισε από την αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό τον Δημήτρη Ανάκογλου, λίγες μέρες μετά τις φήμες που αναπτύχθηκαν  και που θέλουν να τον Ουρουγουανό τεχνικό να μην υπολογίζει στο Σερραίο παίκτη, αλλά και στον Βαγγέλη Πλατέλλα.

Ο Ανάκογλου, βέβαια, αγωνίζεται σε μία θέση που υπάρχει υπερπληθώρα ποδοσφαιριστών (ως αμυντικό χαφ) και ίσως οι σκέψη του Πογιέτ να είναι ελαφρώς δικαιολογημένη, αφού ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δεν έχει κάνει ακόμη το μεγάλο ξεπέταγμα που όλοι περίμεναν αυτά τα τρία χρόνια που βρίσκεται στην ΑΕΚ.

Ο Πογιέτ πήρε τους εξής 20 παίκτες για το ματς με την ομάδα του Αγρινίου: Μπαρόχα, Ανέστης, Σοϊλέδης, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Κορδέρο, Μπαρμπόσα, Σιμόες, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Τζιμπούρ, Αραβίδης, Μπουονανότε, Κρισάντους. Με ενδιαφέρον αναμένεται η τελική του επιλογή, καθώς δύο ακόμη παίκτες θα μείνουν εκτός κι αν αυτοί είναι ο Πλατέλλας και ο Τζανετόπουλος, είναι σίγουρο ότι θα αρχίσουν και πάλι συζητήσεις. Το κυριακάτικο ματς στο ΟΑΚΑ με τον Παναιτωλικό θα ξεκινήσει στις 15:00.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα