Μήτρογλου και Σάμαρης σε πρώτο πλάνο

Με τις εμφανίσεις που πραγματοποιούν και οι δύο από την αρχή της σεζόν ήταν φυσικό επόμενο πως θα υπάρξει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού για την απόκτησή τους. Ο λόγος για τους Κώστα Μήτρογλου και Ανδρέα Σάμαρη που το όνομά τους ακούγεται όλο και πιο έντονα όσο περνούν οι μέρες και όσο εξακολουθούν να έχουν την ίδια υψηλή απόδοση.

Ο Κώστας Μήτρογλου εξακολουθεί να απασχολεί μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, αφού τα διαδοχικά του γκολ τον έχουν βάλει για τα καλά στις ατζέντες τους εν όψει Ιανουαρίου. Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί με ψυχραιμία τις εξελίξεις και γνωρίζει πως είναι σε θέση ισχύος. Γνωρίζει πως ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2016 και ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος στην ομάδα, αλλά παράλληλα… προσέχει για να έχει.

Παρότι δεν έχει προγραμματιστεί κάποιο ραντεβού, υπάρχει έντονη φημολογία πως στο συμβόλαιο του πρώτου σκόρερ των «ερυθρολεύκων» θα επιχειρηθεί να γίνει αύξηση της ρήτρας παραχώρησης, αφού αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, τα 8 εκατ. ευρώ φαντάζουν λίγα για ενδεχόμενη πώλησή του. Πάντως για να συμβεί κάτι τέτοιο, είναι συνειδητοποιημένοι στη διοίκηση πως η λύση θα βρεθεί μόνο εάν εφαρμοστούν τα λόγια του μάνατζερ τού ποδοσφαιριστή, που έκανε λόγο ότι σε περίπτωση ανανέωσης, τότε ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσφέρει ένα συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Βερόνα για Σάμαρη

Κι αν το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων για τον Μήτρογλου ήταν γνωστό, το νέο σενάριο είναι αυτό που θέλει τον Ανδρέα Σάμαρη να συμπεριλαμβάνεται στις λίστες ομάδων από τα πρωταθλήματα πρώτης ταχύτητας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος» άνθρωπος της Βερόνα βρέθηκε στην Ελλάδα το προηγούμενο δεκαήμερο και είχε συζητήσεις με πολλούς μάνατζερ με σκοπό να ενημερωθεί για μια σειρά ποδοσφαιριστών που ενδιαφέρουν την Βερόνα. Εκεί επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον για τον Σάμαρη.

Την απόκτησή του φέρεται να έχει ζητήσει ο προπονητής της Ελλάς Βερόνα, Αντρέα Μαντορλίνι. Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται διατεθειμένος να μπει σύντομα σε κουβέντα πώλησης του Σάμαρη και για αυτό το λόγο εξετάζεται το ενδεχόμενο νέου συμβολαίου με αυξημένες αποδοχές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα