Μεγάλα λόγια… από τον Ράιαν Γκιγκς για Φαν Γκάαλ!

Ανάμεικτα συναισθήματα προκάλεσαν στους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οι δηλώσεις του Ράιαν Γκιγκς για τον Λουίς Φαν Γκάαλ, καθώς ο Ουαλός τόλμησε τη σύγκριση μεταξύ του Ολλανδού και του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

Φαίνεται πως οι σχέσεις του Ράιαν Γκιγκς και του Λουίς Φαν Γκάαλ βρίσκονται σε άριστο επίπεδο. Ο Ουαλός είπε πως ο Ολλανδός τεχνικός προσομοιάζει πολύ στον τρόπο που λειτουργεί με τον ζωντανό μύθο της σύγχρονης ιστορίας των «μπέμπηδων», Σερ Άλεξ φέργκιουσον. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του:

«Ναι, βλέπω αρκετές ομοιότητες μεταξύ των δύο. Και οι δύο διαθέτουν μία αύρα, αλλά υποθέτω πως αυτό έρχεται από την επιτυχία τους. Απαιτούν από τους παίκτες να ανταποκρίνονται και απαιτούν σεβασμό. Στο ελάχιστο διάστημα που έχω δουλέψει με τον Λουίς, έχω διακρίνει αυτή την αύρα της επιτυχίας. Θέλει να γίνονται τα πάντα τέλεια, από το πρώτο λεπτό. Ότι κάνει, διακρίνεται από καθαρότητα και ότι έχει να πει, το λέει ευθέως. Έχει έναν μοναδικό τρόπο να τοποθετεί τα πράγματα σε σειρά και αυτό είναι θαυμάσιο να το βλέπεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα