Μετά τον Ερνάνι, η σειρά του Σεμπά…

Εντύπωση έκανε στον κόσμο του Ολυμπιακού η επιλογή του Μάρκο Σίλβα να αφήσει εκτός αποστολής για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης τον Σεμπά!

Ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός των «ερυθρολεύκων», καλοκαιρινή επιλογή του προπονητή του, αποκλείστηκε από την αποστολή ενός αγώνα που θεωρητικά είναι εξαιρετικά σημαντικός για τον Ολυμπιακό, πολύ πιο σημαντικός από τα παιχνίδια της Super League!

Η υπόθεση θυμίζει λίγο Ερνάνι. Ο Μάρκο Σίλβα, αφού άσκησε πιέσεις για να αποκτηθεί ο συμπατριώτης του εξτρέμ, τον έχει περιθωριοποιήσει, βλέποντας πως δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα αυτά που ζητά! Τώρα, συμβαίνει ακριβώς το ίδιο με τον Σεμπά. Αγωνίστηκε βασικός στο παιχνίδι με την Άρσεναλ και από τότε ο Πορτογάλος προπονητής του κάνει καψόνια, αφήνοντας τον στον πάγκο ή βάζοντας τον για πέντε, δέκα ή 18 λεπτά το πολύ!

Ο Σίλβα άφησε εκτός αποστολής και τον Τσόρι και τον Κασάμι, αλλά προφανώς για λόγους ξεκούρασης και δεν σχετίζονται αυτές οι επιλογές με εκείνη του Σεμπά. Η τακτική του προκαλεί εντύπωση, αφού οι περισσότεροι προπονητές τείνουν να χρησιμοποιούν τις δικές τους επιλογές, ψάχνοντας τη δικαίωση τους, δίχως να χαλάνε χατίρια, ακόμη κι αν δεν «τραβάνε». Ο Μάρκο Σίλβα κάνει το αντίθετο. Παροπλίζει τους παίκτες που νιώθει ότι δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα