Μεταγραφικό «El Clasico» για τον Αγουέρο!

«El Clasico» μεταγραφικού… περιεχομένου «διοργανώνεται» στην Ιβηρική χερσόνησο, καθώς τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και η Μπαρτσελόνα, ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Σέρχιο Αγουέρο από την Μάντσεστερ Σίτι!

Το θέμα άρχισε να… ανάβει από το ξεκίνημα της βδομάδας, όταν κυκλοφόρησε το ενδιαφέρον της «βασίλισσας» για τον Αργεντινό επιθετικό. Η αντίδραση της Μπαρτσελόνα ήταν άμεση, καθώς, όπως αποδείχθηκε, ο Αγουέρο βρισκόταν στη λίστα του Λουίς Ενρίκε, ο οποίος ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία των «μπλαουγκράνα».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ καταλανικών εφημερίδων, ο Αργεντινός άσος έχει ζητηθεί ως προτεραιότητα από τον Λουίς Ενρίκε, ενώ στο όλο στόρι, το ρόλο του διαδραματίζει και ο Λιονέλ Μέσι, με τον οποίο ο Αγουέρο διατηρεί πολύ στενή φιλία και είναι κουμπάροι!

Το ενδιαφέρον των δύο «γιγάντων» του ισπανικού ποδοσφαίρου είναι δεδομένο, ωστόσο δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η συναίνεση της Μάντσεστερ Σίτι στη μετακίνηση του Αργεντινού. Το συμβόλαιό του με τους «πολίτες» εκπνέει το 2016, αλλά σύμφωνα με μία πηγή, η κακή σεζόν που πραγματοποίησε, ενδεχομένως να βάλει σε σκέψεις τους Άγγλους, αν οι προσφορές που θα έχουν στα χέρια τους, κριθούν αξιόλογες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα