Μεταξύ Ροντρίγκεζ και Στάνκοβιτς ο ΠΑΟ!

Στις περιπτώσεις των Γκιγέρμο Ροντρίγκεζ και Βόγισλαβ Στάνκοβιτς φέρεται να επικεντρώνει τις προσπάθειές της η διοίκηση του Παναθηναϊκού, προκειμένου να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού», Γιάννης Αναστασίου ζήτησε από τη διοίκηση να επισπεύσει τις διαδικασίες απόκτησης του αμυντικού, ώστε να τον έχει στη διάθεσή του με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, στις 3 Γενάρη.

Η περίπτωση του Χουάνμα δεν απασχολεί, πλέον, τους «πράσινους», κυρίως λόγω κόστους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος έχουν καταλήξει στους Ροντρίγκεζ και Στάνκοβιτς, οι περιπτώσεις των οποίων προσφέρονται και σε οικονομικό επίπεδο για τα δεδομένα του «τριφυλλιού».

Ωστόσο, η κάθε περίπτωση παρουσιάζει τα ιδιαίτερα στοιχεία της. Ο Γκιγέρμο Ροντρίγκεζ έχει επανέλθει στην ενδεκάδα της Ελλάς Βερόνα, γεγονός που ενδεχομένως να λειτουργήσει ως τροχοπέδη στην προσπάθεια των «πράσινων» να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ή να καθυστερήσει την όλη διαδικασία. Οι «πράσινοι» θέλουν να αποκτήσουν δανεικό τον Ουρουγουανό, αλλά αν καθιερωθεί στην ενδεκάδα της ιταλικής ομάδας, πολύ δύσκολα θα ανάψει το «πράσινο φως» για την παραχώρησή του.

Όσον αφορά τον Βόγισλαβ Στάνκοβιτς, τα πράγματα είναι πιο απλά, αλλά το επίπεδο δυσκολίας παραμένει ίδιο. Ο Σέρβος αμυντικός μένει ελεύθερος από την Παρτιζάν, καθώς λήγει το συμβόλαιό του. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, αποκάλυψε πως βρίσκεται σε επαφή με τον Παναθηναϊκό, αλλά περιμένει βελτιωμένη πρόταση, ενώ τον έχει προσεγγίσει και η ισπανική Μπέτις. Ξεκαθάρισε, πάντως, πως θα επιλέξει την καλύτερη οικονομικά πρόταση και όχι το καλύτερο πρωτάθλημα.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» σκοπεύει να «τρέξει» αμέσως τις εξελίξεις, ώστε να ικανοποιήσει το αίτημα του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος θέλει να ξεκινήσει την εφαρμογή των αγωνιστικών του πλάνων από τους πρώτους κιόλας αγώνες του νέου έτους. Με την προσθήκη στην 11άδα του Σωτήρη Νίνη και του νέου αμυντικού, θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τον αγωνιστικό προσανατολισμό της ομάδας και να βρει λύσεις στα προβλήματα που έκαναν την εμφάνισή τους, στη διάρκεια του πρώτου μισού της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα