Με αίμα βάφτηκε (πάλι) η άσφαλτος

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Πέτρου Ράλλη, στο ύψος  της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής.

Aυτοκίνητο  μάρκας Smart  έχασε τον έλεγχο και έπεσε  σε περίπτερο ενώ ακριβώς δίπλα υπήρχε  στάση λεωφορείου, στην οποία εκείνη τη στιγμή περίμενε αρκετός κόσμος. Ο  τραγικός απολογισμός  ήταν δύο νεκροί,  μια 30χρονη γυναίκα και το  μικρό παιδί της , ηλικίας δέκα ετών.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, τρεις τραυματίες, ο ένας ακρωτηριασμένος, μεταφέρθηκαν στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και στο «Τζάνειο».Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τα θύματά τους διαμελίστηκαν!  Στο δυστύχημα εμπλέκονται και άλλα δυο ΙΧ οι οδηγοί των οποίων προφανώς δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και πληροφορίες αναφέρουν και για δυο τραυματίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΚΑΒ

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του ΕΚΑΒ, το Κέντρο ανταποκρίθηκε μόλις σε 5 λεπτά κατά το σοβαρό τροχαίο, ύστερα από δύο κλήσεις που δέχθηκε σχετικά με το περιστατικό, στις 10:08. Στο σημείο του συμβάντος έσπευσαν συνολικά τρία ασθενοφόρα, τρεις κινητές μονάδες με τη συνοδεία γιατρού και 2 Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης. Παρελήφθησαν: δύο νεκροί (ένας άνδρας και μία γυναίκα) που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας (που ήταν εκτός εφημερίας) και 3 τραυματίες (μία ακρωτηριασμένη γυναίκα και 2 πιο ελαφρά), οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά. Η αρχική ενημέρωση από την Αστυνομία, έκανε λόγο για τρεις νεκρούς.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα