Με Αγκουαζί στην Τούμπα ο Ατρόμητος

Με τον Λοράν Αγκουαζί να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά στην αποστολή του Ατρομήτου, οι παίκτες του Ρικάρντο Σα Πίντο ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το μεγάλο κυριακάτικο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα.

Εκτός επιλογών έμεινε ο Φάμπιο που δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τους πόνους στα πλευρά από τη σύγκρουση που είχε με τον Φυτανίδη.

Επιπλέον, άλλος ένας παίκτης θα μείνει εκτός, αφού ο Πορτογάλος επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα και ο Ενγκουέμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση στο επίσημο site της ομάδας:

«Την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα για την 7η αγωνιστική ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Ρικάρντο Σα Πίντο αμέσως μετά το τέλος της σημερινής πρωινής προπόνησης που έγινε στο αθλητικό κέντρο.

Την αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Κοντοές, Κιβρακίδης, Μπάλλας, Δημούτσος, Γκαρσία, Αγκουαζί, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Γεωργίου, Τάτος, Παπάζογλου, Ούμπιντες, Ενγκουέμ.

Ο Φάμπιο δεν μπόρεσε τελικά να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στα πλευρά από τη χθεσινή σύγκρουση με τον Φυτανίδη στην προπόνηση.

Η αποστολή γευμάτισε στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και αμέσως μετά αναχώρησε για την συμπρωτεούσα με επικεφαλής τον Γενικό Αρχηγό Σπύρο Σοφιανό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα