Με το βλέμμα στ’ αστέρια

Ραντεβού… με την ιστορία και τα… αστέρια έχει το βράδυ της Τρίτης (25/2) ο Ολυμπιακός που υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρώτη «μάχη» για την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» στις 21:45 (Novasports 2) υποδέχονται τους «κόκκινους διαβόλους» και εμφανίζονται έτοιμοι να αποδείξουν πως τη φετινή χρονιά μπορούν να κάνουν ένα ακόμα… βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, κόντρα σε μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της «Γηραιάς Ηπείρου».

Αναμφίβολα το όνομα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκαλεί σεβασμό σε όλους στον Πειραιά, ωστόσο, ουδείς εμφανίζεται διατεθειμένος να… χαρίσει χωρίς… πόλεμο κάθε… ίντσα στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης», το οποίο θα… φλέγεται από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που αναμένεται να φτιάξουν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα.

Εκτός ο Σαβιόλα

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα είναι ο μεγάλος απών στους «ερυθρόλευκους». Ο Αργεντίνος επιθετικός αποχώρησε τραυματίας στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ το προηγούμενο Σάββατο και δεν θα μπορέσει να ηγηθεί των επιθετικών προσπαθειών των Πειραιωτών στην πρώτη κρίσιμη «μάχη» με την αγγλική ομάδα.

Αντίθετα, στην διάθεση του Μίτσελ βρίσκεται ο Νέλσον Βαλντέζ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα στο Champions League.

Παράλληλα, την πρώτη του συμμετοχή στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με τους Πειραιώτες θα κάνει ο Ερνάν Πέρεζ, ο νεαρός Βέργος μετέχει για πρώτη φορά σε αποστολή των Πρωταθλητών Ελλάδας στην διοργάνωση, ενώ ο Ιβάν Μαρκάνο επανέρχεται στο κορυφαίο επίπεδο με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Η αποστολή

Η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων» ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (24/2) χωρίς να σημειωθεί κάποιο… απρόοπτο της τελευταίας στιγμής και μετά το τέλος του προγράμματος, ο Μίτσελ ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία μετέχουν οι:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέμπας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Πέρεζ, Σαλίνο, Σάμαρης, Βαλντέζ, Βέργος.

Χωρίς προπόνηση οι Βρετανοί

Στο «Νησί» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και από το απόγευμα της Δευτέρας βρίσκονται στην Αθήνα για το παιχνίδι της Τρίτης (25/2) στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Μόγιες δεν έχει στη διάθεσή του τον Μάτα, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, όπως και τους Τζόουνς, Έβανς και Νάνι.

Στο «συγκρότημα» της «Γηραιάς Αλβιόνας» γνωρίζουν πως η αποστολή τους στον Πειραιά μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, όπως τόνισε ο τεχνικός ηγέτης της Μάντσεστερ, ωστόσο, άπαντες θεωρούν πως το συγκεκριμένο ματς μπορεί να αποτελέσει την ευκαιρία του συλλόγου για μια σημαντική πορεία στη διοργάνωση, με τα όνειρα να χτυπούν… ταβάνι μέχρι και τον τελικό της Λισαβόνας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα