Με φόντο το Champions League!

Με τον Γκουστάβο Πογιέτ να κάνει πάλι τις αλχημείες του και τους τον Γιόχανσον, Σιμόες, Μπαρμπόσα, Ντιντάκ, Αραβίδη και Βάργκας σε καλή μέρα, η ΑΕΚ νίκησε εύκολα στα Χανιά τον Πλατανιά με 0-3 (όπως και στον πρώτο γύρο) και παρέμεινε μόνη δεύτερη στη βαθμολογία της Super League.

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η Ένωση είναι βασική διεκδικήτρια της δεύτερης θέσης και του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Champions League, όχι μόνο επειδή πέτυχε την πιο εύκολη εκτός έδρας νίκη της, αφήνοντας πίσω την ήττα-σοκ από τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ, αλλά επειδή διαθέτει πολλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν κάτι καλό κι έναν προπονητή που αρέσκεται στα πειράματα και δείχνει να έχει καλή χημεία με τους παίκτες του.

Ο Μπαρμπόσα πέτυχε δύο θαυμάσια γκολ, το ένα με τακουνάκι (ασίστ του Βάργκας στο 26’) και το άλλο με πλασέ (ασίστ του Αραβίδη στο 31’), χάρη στην κίνηση ματς του Πογιέτ, ο οποίος παρέταξε την ομάδα του με 4-3-3, αλλά εντελώς αιφνιδιαστικά πέρασε τον Μπαρμπόσα σε θέση φορ, γεγονός που αποδιοργάνωσε τους γηπεδούχους. Το 0-3 διαμόρφωσε ο Τζιμπούρ στο 81’.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Ανγκούλο (46’ Ράμος), Μενδρινός, Μιλούνοβιτς (79’ Γκόμεζ), Ντίντας (63’ Γουνδουλάκης)

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντιντάκ, Σιμόες, Γιόχανσον (83’ Κορδέρο), Μάνταλος, Βάργκας (66’ Τζιμπούρ), Μπαρμπόσα (66’ Λαμπρόπουλος), Αραβίδης

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα