Μιλιβόγεβιτς και Κασάμι οι «βράχοι» της 11άδας

Έφτασαν μία… ανάσα από τη μεταγραφή τους σε μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Για διάφορους λόγους δεν ολοκληρώθηκε η μετακίνησή τους. Έμειναν και εξελίχθηκαν στους δύο «βράχους» της 11άδας του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς και τον Παϊτίμ Κασάμι, οι οποίοι αποδεικνύονται οι πιο σταθεροί και αξιόπιστοι παίκτες της ερυθρόλευκης ομάδας. Ο Σέρβος αποκτήθηκε από την Άντερλεχτ με περίπου 2,5 εκατομμύρια και λίγες ημέρες μετά, ο Ολυμπιακός απέρριψε πρόταση έξι εκατομμυρίων από τη Φενέρμπαχτσέ.

Ο Κασάμι βρισκόταν… με το ένα πόδι στην Ίντερ ή σε άλλη ιταλική ομάδα. Οι επαφές του μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα δεν ευοδώθηκαν, με αποτέλεσμα να παραμείνει στον Πειραιά. Η παρουσία των δύο παικτών δεν αποδείχθηκε απλά χρήσιμη, αλλά καταλυτική, καθώς ο Μάρκο Σίλβα τους έχει εμπιστευτεί σε τέτοιο βαθμό, που θα μπορούσε να πει κανείς ότι ξεκινάει από εκεί την 11άδα του.

Οι δύο διεθνείς παίκτες δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά το επόμενο διάστημα θα ενταχθούν σε ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να αποφορτιστούν από τα συνεχόμενα 90λεπτα που έχουν δώσει σε Ελλάδα, Ευρώπη και με τις Εθνικές τους ομάδες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα